Schrijf Je In Voor Onze Online Honden Opvoedingscursus

GRATIS Videotraining Serie

Schrijf je nu in voor onze GRATIS Videotraining Serie en begin direct met het toepassen van alle tips en tricks die we je gaan leren om je hond meer structuur aan te bieden. In de videoserie ga ik je leren WAAROM honden structuur nodig hebben, WAT we precies bedoelen met structuur en HOE je je hond meer structuur kunt aanbieden.

De serie bestaat uit 5 video's:

Video 1: E-Book Presentatie; 4 Dingen Die Iedere Hond Écht Nodig Heeft Voor een Gelukkig Leven

Video 2: De 5 Commando's Die Iedere Hond Moet Weten

Video 3: Denk Áls Een Hond, Niet Vóór Een Hond

Video 4: Riem Positionering

Video 5: Een Hond Zijn Doel

Schrijf Je Nu In Voor De GRATIS Videotraining Serie


Bekijk Ook Onze Professionele Online Honden Opvoedingscursus

De Online Honden Opvoedingscursus is beschikbaar in verschillende modules en als volledige versie. De modules zijn gericht op het behandelen en oplossen van specifieke gedragsproblemen. In de volledige versies krijg je toegang tot alle 20 trainingsvideo's en kan je ook kiezen voor een pakket inclusief persoonlijke coaching. Zo kan ik jou helpen om alle probleemgedragingen bij je hond op te lossen, terwijl we jou tegelijkertijd alle essentiële basisvaardigheden leren die nodig zijn om een ware roedelleider te zijn voor je hond.

In de trainingsvideo's van de cursus leren we je de juiste 'mindsets' aan en laten we oefeningen zien waarmee vele vormen van probleemgedrag opgelost kunnen worden. Daarnaast leer je alle ins en outs van hondenopvoeding waarmee je jouw hond een gelukkig en gebalanceerd leven kunt bieden.

Schrijf je NU in voor de 'Hondenexpert Versie' en krijg eenmalig
€30,- korting
op je aankoop! Gebruik de kortingsbon: 'Hondenexpert' tijdens het afrekenen

Bekijk De Hondenexpert Versie

In de 'Hondenexpert Versie' krijg je naast alle 20 trainingsvideo's
en een 1-op-1 telefonisch consult met mij, ook nog eens
3 persoonlijke coachingssessies (t.w.v. €125,-)!

Bekijk De Hondentrainer Versie

In de 'Hondentrainer Versie' krijg je toegang tot alle 20 videotrainingen én een 1-op-1 telefonisch consult met mij.

Bekijk De Roedelleider Versie

In de 'Roedelleider Versie' krijg je alle 20 videotrainingen, een 1-op-1 telefonisch consult met mij én één Persoonlijke Coachingssessie (t.w.v. €50,-)


Een Overzicht Van Alle Modules:

De 'Trekken Aan De Riem Module'

Trekt uw hond veel aan de riem en geniet u niet meer van uw wandelingen samen? Dan kan deze module u helpen weer de controle te krijgen tijdens het uitlaten. Honden hebben structuur nodig, geen vrijheid. Geef uw hond wat hij écht nodig heeft door uw hond fysiek én mentaal uit te dagen tijdens jullie wandelingen samen.


 

De 'Scharrelaar Module' 

Eet uw hond troep van de straat? Of helpt hij zichzelf aan eten wat u op de aanrecht heeft liggen? Deze module leert u om duidelijke grenzen te stellen rondom voedsel en uw hond te leren dat hij moet werken voor zijn eten. Door het uitvoeren van de oefeningen in deze module leert uw hond nieuwe gewoonten aan rondom voedsel. Hierdoor zal hij uw grenzen beter respecteren en jullie vertrouwensband wordt er alleen maar sterker door.


 

De 'Verlatingsangst Module'

Heeft uw hond last van verlatingsangst? Blaft hij de hele boel bij elkaar of sloopt hij alles wat hij tegenkomt wanneer u hem even alleen laat? Leer uw hond om kalm te blijven wanneer u weg gaat. Dit gaan we doen door het creëren van nieuwe gewoonten rondom het komen en weggaan van mensen bij u in huis. Zo leren we de hond dat alleen kalm gedrag beloond wordt en dat het geen ‘big deal’ is wanneer u een keer het huis verlaat zonder hem.


 

De 'Socialisatie Module'

Laat uw hond agressie of angst zien tijdens het sociaal contact met soortgenoten? Zet de eerste stap naar een volgzame en sociale hond met de ‘Socialisatie Module’. Leer hoe je je hond veiligheid en leiding geeft, de twee belangrijkste dingen die iedere hond NODIG heeft om sociaal gedrag te laten zien.

We gaan u meer inzicht geven in hondenpsychologie, zo ontcijferen we hoe uw hond precies denkt en hoe u hem het beste kunt helpen zijn sociale vaardigheden te ontwikkelen. Met behulp van simpele oefeningen kunt u eenvoudig beginnen uw hond haar angstige of agressieve gedrag om te vormen en meer balans te creëren in het leven van uw hond.


 

De 'Hyperactiviteit Module'

Springt uw hond tegen iedereen op? Is zij erg druk wanneer er visite komt? Misschien loopt ze geregeld iedereen ondersteboven en kan ze moeilijk kalmeren. Leer uw hond betere gewoonten aan door haar alleen te belonen voor kalm gedrag en door het stellen van duidelijke grenzen. We kunnen niet verwachten dat onze hond leert om op onze manier te communiceren.

Wij leren u de taal van uw hond te spreken door het  geven van verschillende inzichten in hondenpsychologie, energie en lichaamstaal. Zo kunt u moeiteloos de juiste signalen geven aan uw hond om haar te leren snel te kalmeren.


 

De 'Puppy Module'

Heeft u net een pup geadopteerd? Begin goed aan de opvoeding van uw nieuwe hond met onze ‘Puppy Module’. Leer de fundamenten van hondenpsychologie terwijl we u ook laten zien welke oefeningen en gewoonten het belangrijkst zijn voor uw nieuwe pup om te leren. Geef uw pup de best mogelijke start door haar direct de regels en grenzen te leren van haar nieuwe roedel. Voedt de hond op die u altijd al wilde hebben!