De Online Honden (Her)Opvoedingscursus

Voorkom en verhelp probleemgedrag en help je hond de beste versie van zichzelf te zijn

Herken jij één van deze situaties?

 • Je hebt net een nieuwe pup geadopteerd en wilt hem gelijk goed opvoeden vanaf het begin
 • Je wilt graag thuis oefeningen doen met je hond waarmee je hem niet alleen fysiek, maar ook mentaal uitdaagt
 • Jouw hond is bang voor andere honden en vermijdt ze liever
 • Zij hapt naar mensen die op bezoek komen en/of is erg wantrouwend naar mensen buiten jullie familie
 • Hij is agressief of dominant naar andere honden toe
 • In bepaalde situaties luistert jouw hond niet of nauwelijks
 • Je meubels zijn niet veilig wanneer jij je hond alleen thuis laat
 • Tijdens het wandelen trekt zij veel aan de riem
 • Jouw viervoeter heeft verlatingsangst waardoor hij veel blaft wanneer jij weggaat
 • Je hebt vaak confrontaties tijdens het uitlaten, waardoor je niet echt kunt genieten van jullie wandelingen samen
 • Jouw hond kan niet loslopen omdat hij dan niet meer luistert
 • Misschien steelt zij ballen van andere honden en geeft ze dan niet meer terug?
 • Vandaag hebben wij en onze 10 maanden oude Podengo, kennis gemaakt met Michael. Hij is 2 uur bij ons geweest en we hebben zoveel goede tips gekregen over o.a. benchtraining, zowel thuis als in de auto maar nog zoveel meer... Lees meer

  Jeffrey De la Croix Avatar
  Jeffrey De la Croix

  Michael is langs geweest voor onze hond Marley. Die mensen hapjes in hun kuiten gaf, zodra ze gingen lopen door ons huis. Ook liet ze aan de riem angstig en onaardig gedrag zien richting andere honden nadat ze werd aangevallen... Lees meer

  Leonie van Dijk Avatar
  Leonie van Dijk

  Onze hond Louis heeft het hier 2 weken heerlijk gehad, hij was heel rustig en chill toen we hem weer ophaalde. Maikel heeft een gave met honden!

  Quintin Baker Avatar
  Quintin Baker
 • positive review Ben nog bezig met de online cursus en oefen daarnaast met mijn hond, het wordt duidelijk uitgelegd en daarnaast zijn de filmpjes helder en duidelijk. Ik vind de aanpak verfrissend en het voelt goed mijn hond zo aan te pakken. Aanrader.

  Joke van Kaam Avatar
  Joke van Kaam

  positive review De online trainingsfilmpjes zijn zeer goed en duidelijk uitgelegd! Het complete plaatje wordt er besproken, van regels en grenzen in huis, benchtraining, maar ook waarom de wandeling samen heel belangrijk is voor de band met je hond. En voor iedereen... Lees meer

  Johnny Yvonne Zeegers Avatar
  Johnny Yvonne Zeegers

  Maikel bedankt! Voor wat je mij( en Dux) geleerd hebt, supertof! Wij gaan verder met jouw tips en tricks!

  Fee van Dooren Avatar
  Fee van Dooren
 • Toen we onze Layka uit het asiel haalde kon ze niet echt goed met andere honden omgaan. Het was spelen of vechten, er zat niks tussen. Ze had simpelweg nooit de communicatieve vaardigheden geleerd die nodig waren om normaal... Lees meer

  Sem Don Avatar
  Sem Don

  After moving to the Netherlands, my dog Hanhan developed a serious separation anxiety. So he kept barking and destroying stuff at home. At the time when I felt so frustrated and helpless, my neighbor recommended Maikel who helped her colleague... Lees meer

  Anqi Huang Avatar
  Anqi Huang

  positive review de online hondencursus is helder en duidelijk met goede voorbeelden

  Christa Kool Avatar
  Christa Kool
 • Binky vertrouwde geen andere honden, blafte ontzettend veel en rende altijd weg van honden. Na een weekje bij Maikel te zijn geweest kregen we binky terug die weinig blaft, honden toelaat en zelfs op honden afstapt om te spelen! Een... Lees meer

  Joyce Zwinkels Avatar
  Joyce Zwinkels

  Ook wij zijn terecht gekomen voor hulp met onze Duitse Herder Tess bij Maikel en Pascal. Na veel dingen te hebben uitgeprobeerd heeft Maikel onze Tess een weekje gehad en ons wat handvatten kun geven om verder te gaan met... Lees meer

  Harry Jacqueline Bekker Avatar
  Harry Jacqueline Bekker

  Via mijn vriendin hebben we Maikel gevonden. We waren op zoek naar opvang en gedragstraining voor mijn 2 sharpei's en bij hem konden we daarvoor terecht. Na een kennismaking met Maikel (en later ook met Pascal) hadden we meteen een... Lees meer

  Sietske Zeegers Avatar
  Sietske Zeegers

Begin vandaag nog met de (her)opvoeding van je hond met De Online Honden Opvoedingscursus

Schrijf Je Nu In Voor De Online Honden Opvoedingscursus

Creëer een diepere connectie met je hond en til jouw leiderschapskwaliteiten naar een nieuw niveau met behulp van online coaching en mijn trainingsvideo’s bomvol met bewezen en effectieve trainingsmethoden.

Deze vier dingen zijn fundamenteel voor het opvoeden van een sociale en gelukkige hond:

 1. Het aanbieden van veiligheid en leiding
 2. Voldoende beweging
 3. Het stellen van duidelijke grenzen
 4. Veel liefde, op het juiste moment

In mijn Masterclass over Hondenopvoeding ben ik al dieper ingegaan op deze 4 aspecten, dus zorg dat je die nog even kijkt als je hem gemist hebt.

Nu je weet waarom structuur zo belangrijk is in het dagelijkse leven van je hond is de volgende stap om duidelijkheid te krijgen over hoe je precies die structuur kunt aanbieden in de praktijk. Dit doe je door het dagelijks uitvoeren van simpele oefeningen bij jou thuis waarmee je jouw hond niet alleen fysiek maar ook mentaal uitdaagt.

Zo heb je niet alleen een kalmere en beter luisterende hond, maar voorkom én verhelp je probleemgedrag ook voordat het je dagelijkse leven op z’n kop gaat zetten.

Hoe ik kan helpen

In 20 videotrainingen en met behulp van 1-op-1 online coaching leer ik je hoe je eenvoudig vele vormen van probleemgedrag kunt oplossen zodat jouw hond de beste versie van zichzelf kan zijn. Geen getrek meer aan de riem, geen confrontaties meer op straat met andere honden. Gewoon een hond die luistert, sociaal is en weet wat er van hem verwacht wordt in iedere situatie.

Bijna alle hoofdstukken in de serie bestaan uit een theorie-video en een praktijk-video. Zo leg ik niet alleen uit waarom jouw hond zich zo gedraagt maar laat ik ook precies zien welke oefeningen je kunt doen om daar het beste mee om te gaan. Daarnaast heb je gelijk bewijs dat het ook echt werkt!

Deze onderwerpen komen aan bod in deze cursus:

1. Hondenpsychologie

2. Veiligheid en Leiding

3. Uitlaten

4. Hoe leer je een hond om plaats te gaan? (Benchtraining)

5. Hoe leer je een hond grenzen rondom voedsel?

6. Hoe leer je een hond grenzen tijdens spelen? (Bal loslaten op commando)

7. Hoe leer je een hond snel te kalmeren? (bij bezoek)

8. Persoonlijke ontwikkeling

Ook krijg je 5 EXTRA bonusvideo’s!

BONUS #1 – Hoe leer je een hond grenzen bij de deur?
BONUS #2 – Riem positionering
BONUS #3 – Benchtraining voor puppies (Verlatingsangst)
BONUS #4 – Hoe leer je een puppy grenzen rondom voedsel?
BONUS #5 – Hoe leer je een hond grenzen rondom spelen?

Met deze informatiebronnen en 1-op-1 coaching tot je beschikking kun je echte resultaten gaan behalen, jouw hond helpen om in balans te leven en een diepere connectie maken met je trouwe viervoeter.

Riem positionering

De dapperste garantie ter wereld

Ik ben er van overtuigd dat mijn training jou en je hond kan helpen. Als je toch niet tevreden bent met het videoproduct kun je zonder problemen je geld terugkrijgen. Je krijgt 30 dagen lang een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Is het videoproduct niet naar wens of heeft het je niet geholpen met het creëren van de gewenste gedragsverandering bij je hond? Dan krijg je gewoon je geld terug, zonder poespas, gewoon direct op je bankrekening teruggestort. Jouw aankoop is dus helemaal risico-vrij!

Wat krijg je precies?

Jouw persoonlijke Video-Dashboard. Met een overzicht van jouw vooruitgang en alle lessen
Diepe analyses van hondengedrag aan de hand van videobeelden van real-life case studies

Schrijf Je Nu In Voor De Online Honden Opvoedingscursus

Creëer een diepere connectie met je hond en til jouw leiderschapskwaliteiten naar een nieuw niveau met behulp van online coaching en mijn trainingsvideo’s bomvol met bewezen en effectieve trainingsmethoden.

Door de video’s te kijken realiseerde ik mij dat ik gewoon ongewenst gedrag moet corrigeren

De laatste tijd ervoer ik het volgende probleem; mijn teef Mig was bang voor van alles, vooral voor vreemde honden. Niet agressief maar stormde er op af om indruk te maken, gewoon vervelend gedrag. Reu Liff helpt altijd een handje mee.

Ik heb de video’s over socialisatie gekeken. Ik heb Mig uitbundig beloond als ze maar even aan zich liet ruiken en de honden die te opdringerig waren weggestuurd. Ze begreep het eigenlijk al snel en laat nu meer aan zich ruiken en doet dit ook zelfs bij anderen! Bij op een hond afstormen ( als ze los loopt) kijkt ze naar me en als ik roep dat ze normaal moet doen, stopt ze. Ik heb haar wel regelmatig moeten corrigeren als ze een lip optrok als honden te dicht bij haar kwamen (maar geen kwaad in de zin hadden).

Voor het pad achter mijn huis, waar ze aan de riem zitten, heb ik de riemen gekocht die over hun neus kunnen (riem positionering). Ten eerste houd ik ze beter, ze kunnen me niet meer omver trekken en ten tweede voelen ze zich, denk ik, meer onder controle, waardoor ze eigenlijk veel minder uitvallen. De reu heb ik wat meer gecorrigeerd als hij te dominant speelde. Hij probeert het even en als het niet mag, dan bindt ie in en gaat hij léuk spelen met dezelfde hond als die hij eerst wilde domineren.

Ik ben al met al wat strenger geworden en realiseer me, door de video’s te kijken, dat ik gewoon ongewenst gedrag moet corrigeren en niet moet bedenken waarom ze dat doen. Dat levert niets op, behalve hoofdpijn.

Mig
Marja Pronk

We zijn Maikel erg dankbaar dat hij ons met de opvoedingslessen van Lady heeft geholpen

Onze hond lady is een Griekse dame en komt van het eiland Lesbos. Omdat Lady het gewend was haar eigen plan te trekken, moest ze nog heel veel leren en luisteren.

We hebben Maikel gevraagd ons daar mee te helpen en dankzij de video’s en de coaching sessies met Maikel gaat dat nu heel goed. Ze luistert naar commando’s en komt naar je toe als je haar roept. We zijn Maikel erg dankbaar dat hij ons met de opvoedingslessen van Lady heeft geholpen.

We hebben enorme bewondering voor Maikel hoe hij met honden om gaat en ze zo goed aan voelt. Lady is ook nog steeds onder de indruk van Maikel en volgt hem blindelings. Super coach!

Lady
Ria Sassen

Powered by WishList Member - Membership Software